Tjänster

Här kan ni se vad vi gör, faktiskt också hur! Kontakta oss för ett givande samarbete. Kanske är det just era produkter vi fyller på webshoppen med?

reco.se kundundersökning.

Hur bra och duktiga vi än anser oss vara, kan det kännas tryggt att bekräfta den informationen av tredje oberoende part. reco är ett av Sveriges största och seriösaste bolag inom denna tjänst. 
reco kommer göra en kundundersökning via mail. Ni som kund hos oss får ett mail där stor del är fritext (inte frågor) om ni som kund inte svara på första mailet kommer ni få en (1) påminnelse, men inget mer "tjat" från oss om ni inte vill svara!  

Vi på Produkttorget ser två stora möjligheter genom detta:
1, Vi kommer använda era svar för att bli bättre.
2, Nya och gamla kunder kan lätt se om vi är seriösa eller inte, vi skapar trygghet hos och för er, av er!

För att detta ska vara möjligt kommer vi (om ni inte meddelar oss annat via info@produkttorget.se) lämna ut er mailadress och namn till reco.se. Reco har bedyrat att de inte sparar eller säljer dessa uppgifter vidare (vore att skjuta sig själv i foten för dem).

Har du som kund viljan att inte deltaga på något sätt i detta? Skriver du bara det i beställningen eller separat mail. Vi hoppas givetvis på er hjälp.     Vi är glada över nya leverantörer! Warmup syns och går att handla av genom Produkttorgets webshop! Vill du synas med Produkttorget? Hör av dig! Det kostar så lite... 

Våren 2017 har vi förutom konternuerliga annonser på Facebook, nyhetsbrev på Alltombostad och en kortare kampanj på METRO. 

Under vintern har vi aktivt arbetat med Facebook och även lite med instagram som marknadsförings kanaler för webshoppen. Ett arbete som aldrig tar slut! 

Ny säsong! Våren i antågande och redan många platser som infört bevattningsförbud pga låga grundvattennivåer! Vi märker att efterfrågan på större väggtankar som följd av detta. Därför tar vi in JUMBO som rymmer 800 L.
Vi ser också en ökad försäljning av tillbehören och filter för rening av regnvatten innan tank eller behållare. Vi har många modeller, reningsgrader och priser på filterna.     

Efter oktober kommer vi minska extern annonsering då produkterna på webshopen i första hand hör vår, sommar och hösten till. Vi arbetar sedan en längre tid med att fylla på med nya leverantörer och produkter.   

Se Produkttorgets annons i METRO/Sthlm den 30/9 till 3/10. Ett av sätten vi marknadsför våra leverantörer! 

Annonseringen i samarbete med Blocket ökar. Kommande tid kommer vi nå över 1,5miljoner (extra) blocketbesökare i Sthlm området. Ni är välkommna att höra av er om ni vill synas med oss!

I samarbete med Viivilla kommer produkter från oss exponeras via deras "viivillaauktion" till över 400.000 villaägare, från v23. Vill ni vara med och synas med era produkter?! kontakta oss>>

Se oss i Alltombostad från och med den 1/5!

Webbshoppen är uppdaterad, dels med tillbehörs produkter till regnvattentunnorna men även så har vi gjort om fraktalternativen i kassan för att förenkla valet av transporttjänst. www.produkttorget.se 

Under MAJ månad kommer Produkttorgets finnas med i alltombostad.se och det är även planerat att vi ska ha ett nyhetsbrev till alltombostads läsare som går ut vecka 20.

Den 19/4 -16 Öppnade Produkttorget Blocketbutik. Den 3/5 hade vi 1459st unika besökare på en dag!

Produkttorget AB håller från och med v16, 2016 lager i Arlandastad. Området har extremt bra logistiskt läge. Genom detta kan vi erbjuda bra och snabba transportlösningar ut till kund. Ni som leverantör riskerar inte att missa affärer på grund av långa transporttider till Stockholm, Uppsala, Norrtälje, Västerås eller Örebro området. Kontakta oss för samarbete>>  

Idag sprider vi kunskap om våra leverantörers produkter och system till alla led i en upphandling, Beställare, Föreskrivande led, övriga konsulter och givetvis entreprenören. På webshoppen finns möjlighet att synas med sitt företag och sina utvalda produkter.

Varför inte göra det själv?

Med erfarenhet av egenföretagande så vet vi att få företag sällan har överkapacitet med personal.
Ni kanske funderar över att nyanställa ytterligare en personal som bland annat ska hålla koll på marknaden genom att söka i upphandlingar.

Visst, det går så klart alldeles lysande.

Vad vi erbjuder är att fördela kostnaden mellan våra kunders företag.

Istället för att var och en köper sök-tjänster och avdelar personalens tid till att sortera ut intressanta upphandlingar, som passar ditt företags produkter, så gör vi det jobbet! Att samla flera leverantörers produkter på samma webshop gör den mer attraktiv. Ett produkt-torg! Där varje leverantör syns och exponeras. 

Jämför rättvist mellan att köpa tjänsten av oss eller göra den i egen regi:

 • Vad kostar en anställd företaget i tid och kapital?
 • Vad kostar utrustning till anställd företaget?
 • Vad kostar utbildning av anställd, dels om upphandlingsförfarandet men även om era produkter?
 • Hur blir din ekvation om den anställda blir sjuk, eller väljer att sluta sin anställning hos er?  
 • Vad kostar webtjänster för sökning av upphandling?
 • Hur effektivt används webtjänsten och nedlagd tid, när ni söker enbart för er egen del?
 • Vad kostar motsvarande exponering att skapa och driva i egen regi?
 • Kan företaget skapa efterfrågan på sortiment som inte säljer så mycket på bättre vis?
 • Kan företaget nå och skapa medvetenhet hos entreprenör och privatkonsumenten enklare?
 • Hur ser företagets försäljningsorganisation ut idag?
 • Kan detta sammarbete komplettera försäljningsorganisationen?
 • Kan detta bli er försäljningsorganisation och representant på marknaden?

Till detta kommer fördelar som: flexibilitet i avtals och uppdragsformer. Du bestämmer, vi utför! Låter det för enkelt?
Vi gör det redan med goda resultat! Vi når dina kunder på olika vis.

Några saker man ska komma ihåg: Det är resultatet som räknas!

Vår målsättning är att vi inte ska vara en kostnad för våra kunder utan en tillgång, ni ska tjäna på detta! Varför inte testa?

Känner du att: det där är nog bra, men jag hinner inte just nu.. då är det verkligen läge för dig att höra av dig till oss!
Av erfarenhet vet vi hur vardagen kan vara i ett företag och vi anpassar oss till rådande situation.
 
Tjänsterna vi exklusivt erbjuder er, är något som ni tjänar på! Kontakta oss för diskussion, det är väl investerad tid!

Vi har olika uppdragsformer:"mini"-"midi"-"maxipaket"

Nyfiken? Vill ni prova? Men fyll i kontaktuppgifterna så hör vi av oss! Se vår webshop!  

På vår webshop finns produkter och system inom segmentet vatten och avlopp (VA),bygg och trädgård . Ett brett utbud med det viktigaste.
Här är alla välkomna! 

Avtalsformer vi erbjuder är: Distributör, agentur, generalagent, eller offererat pris.